Bureaublad afmetingen

Trifurno biedt bureaubladen aan in verschillende maten. De bureaublad afmetingen die het meest verkocht worden zijn 120 x 80, 140 x 80, 160 x 80, 180 x 80 en 200 x 80. Dit zijn standaard bladen die uit voorraad geleverd kunnen worden. Deze worden dan binnen 5 werkdagen geleverd. Mocht u een speciale bureaublad afmeting willen bestellen. Dan is dit ook mogelijk. Wij hebben de mogelijkheid om de bladen te zagen in allerlei vormen en maten. 

Bureaublad voor op andere producten

Onze bureaubladen kunnen niet alleen gebruikt worden voor op bureaus of tafels, nee. Ze kunnen namelijk ook goed gebruikt worden i.c.m. met draai– en roldeurkasten. Of wat te denken van een aanbouwblad om juist die perfecte eenheid te creëren met je bureau en de andere meubels binnen je werkplek?  

Voordelen van een los bureaublad

Vaak wordt er meteen aan een compleet nieuw bureau gedacht bij een beschadiging aan het bureaublad. Dit is niet altijd nodig, door alleen het bureaublad te veranderen krijgt het bureau al een compleet nieuwe uitstraling. De frames zijn vaak nog in goede staat, bureaubladen kunnen na een tijd beschadigd en/of versleten zijn.  Met een nieuw blad kunt u een compleet nieuwe uitstraling creëren aan de ruimte waar het bureau staat. Door de diverse kleuren in ons assortiment kunt u de bureaukleur aanpassen aan het ontwerp van de ruimte. 

Materiaal en kwaliteit

Trifurno maakt gebruik van gemelamineerd spaanplaat bureaubladen. Dit zijn bladen van topkwaliteit en een ander voordeel is dat het materiaal altijd beschikbaar is in tegenstelling tot hout. Topmerken zoals Ahrend & Gispen maken ook gebruik van dit kwalitatief fantastische materiaal. Spaanplaat wordt gemaakt van houtspaanders. Spaanders zijn hele kleine stukjes hout en dit betekent dat spaanplaat in de basis een vezelplaat is, een plaat gemaakt van houtvezels. De spaanders worden tijdens het productieproces vermengd met een bindmiddel. In de meeste gevallen wordt er gekozen voor het gebruik van kunsthars. Vervolgens worden ze op warme temperatuur samengeperst. Dit resulteert in een sterk plaatmateriaal dat, zeker in vergelijking tot veel andere plaatmaterialen, zeer licht van gewicht is. Vervolgens wordt er op het blad, Melamine samen met een ABS stootrand verlijmd. Hierdoor kunnen verschillende kleuren maar ook hout motieven op de platen aangebracht worden.

Voordelen melamine bureaubladen

Veel verschillende kleuren en stijlen 
Melamine tafelbladen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, hierdoor kunnen de bladen zich aanpassen aan de behoeftes van een project. Zo kunnen afwerkingen zoals hout of marmer worden gereproduceerd om dezelfde uitstraling te verkrijgen zonder de zwaardere eigenschappen.

Waterafstotend
Houten meubelen kunnen gaan rotten, kromtrekken en vervormen als ze aan water worden blootgesteld. Melamine bladen zijn echter waterbestendig. Als er vloeistof wordt gemorst, dringt het water niet in het laminaat door en veroorzaakt het geen schade of hardnekkige vlekken. Hierdoor gaan de tafelbladen veel langer mee dan veel andere materialen en hoeven ze niet zo vaak te worden vervangen.

Makkelijk schoon te maken
Tafelbladen van bijvoorbeeld hout zijn soms lastig schoon te maken, wat onhygiënisch kan zijn omdat bacteriën zich in het materiaal kunnen nestelen, zelfs nadat het is afgeveegd. Dit is vooral belangrijk in kantoren met vele flexwerkplekken of kantinetafels waar veel mensen eten en drinken. Melamine bladen zijn makkelijk schoon te vegen en worden niet aangetast door schoonmaakmiddelen.

Duurzaamheid
Met name in commerciële, horeca- en schoolomgevingen worden tafelbladen vaak intensief gebruikt. Massief laminaat is uiterst slijtvast, duurzaam en bestand tegen beschadiging, wat betekent dat het een lange levenscyclus heeft en zeer geschikt is voor deze omgevingen.

Kleuren & motieven

Klanten van Trifurno hebben standaard de mogelijkheid om te kiezen uit een elftal kleuren. Mocht u opzoek zijn naar een andere kleur? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Tevens kunt u onze stoelen uitproberen in onze showroom.

HomeMenuAccount
Search

Showroom alleen open op afspraak