Betaalmethoden

Als klant vind u het belangrijk dat u uw order op een veilige manier kunt betalen, daarom werken wij samen met Mollie. Mollie is een Payment Service provider die al onze transacties verzorgt. Een Payment Service Provider biedt betaaloplossingen aan, zoals iDEAL, PayPal, directe overschrijving en creditcards. Erg handig, want zo kunt u zelf kiezen met welke methode u de order wilt betalen. Onderstaand staan alle betalingsmogelijkheden die wij bieden genoteerd.

Als u met iDEAL betaalt, dan rekent u af via de internetbankieromgeving of de mobiel bankieren app van uw eigen bank. Klanten van nagenoeg alle Nederlandse banken kunnen betalen met iDEAL.

Direct na uw bestelling ontvang u een e-mail met de details en onze accountgegevens. Houd er rekening mee dat we uw bestelling pas kunnen verzenden nadat we het bedrag op de rekening hebben ontvangen. In de orderbevestigingsemail staat ons ordernummer welke u dient te vermelden bij de overboeking.

Iban

Woont u in België? Geen probleem. U kunt uw order betalen door middel van Bancontact.
Bancontact is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL.

Bij ons kunt u gemakkelijk en veilig met uw mastercard betalen. De creditcard gegevens worden veilig verstuurd.
Uiteraard is het betalen met de creditcard volledig gratis.

Giropay is de Duitse versie van het Nederlandse iDEAL. De online betaalmethode is gebaseerd op het bestaande Duitse systeem van online-banking en is speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen ontworpen.