Bezorgen & monteren

Wij proberen uw producten binnen vijf werkdagen te leveren. Helaas is dit niet altijd mogelijk voor alle producten. Daarom zal levering plaatsvinden binnen de periode die is aangegeven bij het desbetreffende product. De genoemde levertijden die op onze website staan vermeld gelden als indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Levering houdt in, achter de eerst gesloten deur op de begane grond. Inhuizen en montage is mogelijk tegen een meerprijs. De meeste producten worden gemonteerd leveren, dit staat duidelijk vermeld per product. Wij bezorgen in Heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). 

Op maat gemaakte producten leveren wij binnen 3-8 weken of in overleg. Als u ons opdracht geeft om een product op maat te maken, dan ontvangt u eerst een offerte of orderbevestiging waaruit u de exacte levertijd kunt terugvinden.

Bestellingen met een orderwaarde boven de € 450,- (excl. BTW) worden gratis bezorgd. Trifurno biedt haar producten tegen een eerlijke lage prijs aan. Het is voor ons daarom niet mogelijk om voor alle producten hetzelfde levertarief te berekenen, daarom verschilt het levertarief per product.

  • Laagtarief: producten die niet zo snel beschadigen en kleiner van formaat zijn worden verstuurt via pakketdiensten van DPD, UPS, DHL of een andere aanbieder. Voor het versturen van kleinere product rekenen wij een vast tarief van € 9,50 excl. BTW (€ 11,50 incl. BTW). Dit tarief is van toepassing op onze accessoires behalve onze bureau verhogers deze vallen onder het midden en hoog tarief.
  • Midden tarief: de producten die onder dit tarief vallen zijn onze bureaustoelenkantinestoelen en entreestoelen. Voor deze producten geldt een tarief van € 19,50 excl. BTW (€ 23,60 incl. BTW).
  • Hoog tarief: alle overige producten vallen onder het hoog tarief. Dit zijn bureaus & tafelskastenvergadermeubelsakoestische producten en directiemeubilair. Voor deze producten geldt een tarief van € 29,50 excl. BTW (€ 35,70 incl. BTW).

Levering België

Houdt er rekening mee dat bestellingen in België doorgaans binnen 15 werkdagen geleverd worden. Deze levertijd kan afwijken van de levertijden welke vermeld staan bij de producten. 

Meubels liever zelf ophalen?

Dat kan natuurlijk ook, dit is natuurlijk gratis. Graag wel van te voren een afspraak maken. 

Handig om te weten

Track & trace? Het is helaas niet mogelijk om van alle zendingen een track & trace code te sturen. Dit omdat niet alle bestelling worden verstuurd met een koerierdienst zoals UPS, DHL of DPD. Wanneer kleinere pakketten verstuurd worden, dan zult u van ons een track & trace code krijgen. Grotere producten zoals bureaus en stoelen worden verstuurd met eigen transport of met een externe transporteur. Hierdoor is het niet mogelijk om de zending live te volgen. Natuurlijk proberen wij wel zo transparant mogelijk te werken en krijgt u tijdig een bericht wanneer de zending bij u geleverd wordt.

Snelle levering

Meestal binnen 5 werkdagen

Gemonteerd leveren?

Geen enkel probleem

Eerlijke lage prijs

Op alle producten!

5 - 10 jaar garantie

Op de meeste producten

Advies op maat

Neem contact met ons op