Over Trifurno kantoormeubelen

Trifurno is een leverancier van kantoormeubelen en adviseur voor kantoor- en projectinrichting. Iedere dag zetten wij ons in om zowel de zakelijke als particuliere markt te voorzien van topkwaliteit kantoormeubelen. Het bedrijf is gelegen in het zuiden van Nederland op het bedrijventerrein in Haelen. Naast onze webshop heeft u de mogelijkheid om producten in onze showroom te bekijken en uit te proberen. In onze showroom staan vrijwel alle producten op voorraad die wij via onze webshop aanbieden. 

Een gezonde, ergonomische en goede werkplek draagt bij aan het werkplezier en de productiviteit op de werkvloer. Van receptiebalies tot draaideurkasten en van bureaustoelen tot zit-sta bureaus. Het hele jaar door voegen wij nieuwe producten toe aan ons assortiment. Ieder product wordt door ons zelf getest en alleen producten die echt goed genoeg zijn, die bieden wij aan aan u aan.

U zal zowel via onze website als in via onze showroom geholpen worden door creatieve adviseurs die allen expertise hebben over kantoormeubelen. Maar wat wellicht nog belangrijker is, is dat ze beschikken over mensenkennis. Hierdoor geven ze u een advies op maat en brengen ze u op ideeën waar u zelf misschien nog niet over na heeft gedacht.

Met onze mensenkennis, kwaliteitsproducten, een ruim assortiment en natuurlijk scherpe prijzen, proberen wij u t tevreden te houden. 
Wij vinden het belangrijk dat onze klanten op een gezonde manier kunnen werken, daarom zijn veel van onze producten ergonomisch verantwoord en voorzien van een certificaat. 

Trifurno specialiseert zich in (bureau) stoelen, (verstelbare) bureaus, tafels en vergadermeubilair. Ook bieden wij producten aan die ervoor zorgen dat u meer privacy heeft en die ervoor zorgen dat de akoestiek binnen uw ruimte verbetert. Kortom bij ons kunt u terecht voor alle meubelen in en rondom uw kantoor of voor uw thuiswerkplek.

Een stapje extra voor klanttevredenheid & gemak

Wij vinden het belangrijk dat klanten een goed gevoel aanhouden wanneer ze een bestelling plaatsen en dat onze klanten tevreden zijn over onze producten. Daar doen we natuurlijk ons uiterste best om. We zetten ons er elke dag weer voor in dat u het gehele proces met een goed gevoel doorloopt. Van het uitkiezen van uw nieuwe meubilair – met advies van onze gepassioneerde medewerkers – tot de bezorging van uw meubels: pas als alles bij u naar wens verloopt, zijn wij tevreden!

Algemene bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Trifurno
Adres: Windmolenbosweg 11, 6081 PE Haelen (Limburg)
Telefoon: +31 475 43 20 25
E-mail: [email protected]
KVK nummer: 82558388
BTW nummerNL 003819867B10

Heeft u nog vragen? Stel ze ons gerust!

Snelle levering

Meestal binnen 5 werkdagen

Gemonteerd leveren?

Geen enkel probleem

Eerlijke lage prijs

Op alle producten!

5 - 10 jaar garantie

Op de meeste producten

Advies op maat

Neem contact met ons op