Retour- en garantiebeleid

Retourneren

Er bestaat altijd een kans dat u niet tevreden bent over een product. Dit vinden wij natuurlijk erg jammer aangezien wij service hoog in het vaandel hebben staan. Om u toch zo goed mogelijk van dienst te zijn heeft u de mogelijkheid om het product binnen 14 dagen te retourneren. Graag zouden wij u willen verzoeken om binnen 5 werkdagen na levering contact met ons op te nemen. Vervolgens zullen wij het retourneren van de product (en) in werking zetten. Het enige wat u betaalt voor het retourneren zijn de transportkosten. Uiteraard moeten de producten onbeschadigd in nieuwstaat in originele verpakking worden geretourneerd. De producten die speciaal voor u zijn gemaakt, kunnen wij niet meer retour nemen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken staat hieronder beschreven waar u op moet letten:

  • Meld uw retourmelding aan binnen 14 dagen na levering van de order.
  • Ongemonteerde producten dienen nog in de verpakking te zitten (onbeschadigd).
  • Op maat gemaakte producten kunnen niet geretourneerd worden. 
  • Wanneer een product beschadigd geleverd wordt, dan zullen wij proberen om binnen 5 werkdagen het product kosteloos om te ruilen of te repareren. 
  • Gemonteerde producten dienen in nieuwstaat te zijn bij een retournering. Is dit niet het geval? Dan is het mogelijk dat wij niet het volledige bedrag uitbetalen, dit is afhankelijk van de beschadiging aan het product.

Garantiebeleid

Wij verkopen alleen maar producten van hoge kwaliteit. Op de meeste producten die wij verkopen zit een garantie termijn van 3 tot 15 jaar. Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken voor u als koper, hebben wij de garantietermijn bij ieder specifiek product vermeld. De garantie geldt ook op afgeprijsde artikelen. Op alle producten is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Wanneer u vragen heeft over ons retour of garantiebeleid, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.
Klik op één van de onderstaande buttons om contact met ons op te nemen.