Kantoormeubelen Venlo

Opzoek naar kantoormeubelen in en rondom Venlo?

Bent u opzoek naar kantoormeubelen rondom de regio van Venlo? Dan zit u hier goed. Wij van Trifurno zijn namelijk gespecialiseerd in het inrichten van kantoren, kantinesthuiswerkplekkenontvangstruimtes, vergaderkamers en alle andere ruimtes waar (kantoor)meubelen in komen te staan.

Snelle levering

Wij onderscheiden ons door snelle leveringen en producten worden tegen een eerlijke lage prijs aangeboden. Klanten vinden het niet prettig als ze lang moeten wachten, daarom leveren wij de meeste producten binnen 5 werkdagen. Bij ieder product staat de verwachte levertijd vermeld. Leveringen doen wij door heel Nederland, stukje van België en het grensgebied met Duitsland.

Showroom

Tegenwoordig worden de meeste bestellingen via het internet geplaatst. Maar wij kunnen het ons voorstellen dat het lastig is om de juiste meubelen uit te zoeken. Daarom heeft u als klant de mogelijkheid om de producten te bekijken in onze showroom. Onze showroom is gelegen in Haelen, een plaats dichtbij Roermond. In onze showroom staan vrijwel alle producten die wij aanbieden op onze website. 

Mocht u na het zien van de producten nog steeds geen goed beeld krijgen van hoe de ruimte eruit komt te zien? Dan kunnen wij een 3D tekening maken. Wij maken dan een virtuele plattegrond van de ruimte en plaatsen er vervolgens onze producten in. Zo krijgt u een beter beeld van hoe de ruimte eruit moet komen te zien. 

Groot aanbod meubelen

Trifurno werkt samen met verschillende fabrikanten en groothandelaren welke gelegen zijn door heel Europa. Hierdoor kunnen we een diversiteit aan meubelen aanbieden. Op de website staan veel verschillende producten, maar wij kunnen nog veel meer producten aanbieden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. 

Kantoormeubelen Venlo