Projectinrichting

Naast dat u als klant de mogelijkheid heeft om producten te bestellen via onze webshop, is het ook mogelijk dat wij u helpen met het inrichten van een kantoorruimte.
Onze passie ligt bij het adviseren van kantoormeubilair en daar hoort dan natuurlijk ook het stukje ‘projectinrichting’ bij. Ons doel is dat u als klant tevreden bent. Onderstaand staat beschreven hoe wij te werk gaan bij het inrichten van een nieuwe kantooromgeving tevens staan er enkele onderwerpen welke belangrijk zijn bij het inrichten van een ruimte.

Het is voor veel mensen erg lastig om zich een nieuwe kantoorruimte voor te stellen met nieuw meubilair. Daarom bieden wij de service aan om uw ruimte om te zetten in een 2D & 3D tekening. Geen idee wat een 3D tekening is? Laten we het dan eerst even uitleggen. Met 3D tekenen of beter gezegd 3 dimensionaal tekenen, kunnen we de reële wereld/ruimte nabootsen en de indruk wekken dat deze echt is. Een 3D tekening op de computer heeft het voordeel dat deze vanuit alle standpunten bekeken kan worden. Onderstaand is een afbeelding te zien van een ruimte die gemaakt is door middel van een 3D tekening. 

projectinrichting

Als u interesse heeft in een 3D tekening dan zal voorafgaand de ruimte worden gemeten, vervolgens zal een opstelling worden gemaakt. Daarna zullen wij uw ruimte virtueel nabootsen en zullen wij onze producten in deze ruimte plaatsen. Zo krijgt u voorafgaand een realistisch beeld van hoe uw ruimte eruit kan komen te zien. 

Akoestiek

Kabelmanagement

Projectinrichting is meer dan alleen het plaatsen van meubels. De indeling van een goede kantoorruimte geeft mogelijkheid aan medewerkers om hun werk goed te doen. Tegenwoordig zie je steeds maar mensen in één ruimte werken, dit kan wel eens voor overlast zorgen. De concentratie gaat verloren wanneer er tegenover je iemand zit die aan het bellen is. Door gebrek aan ruimte worden er vaker meerdere mensen in één ruimte geplaatst. Toch zijn er producten die geluidsoverlast kunnen terugdringen en die de akoestiek in een ruimte kunnen verbeteren.

Wij zijn van mening dat kabels lelijk zijn. Het is daarom een kunst om zo min mogelijk kabel te laten zien. Tegenwoordig zijn al veel elektrische apparaten draadloos, toch zijn er nog altijd apparaten die over een kabel beschikken. Bij het inrichten van een kantoorruimte zullen wij er voor zorgen dat alle kabels netjes worden weggewerkt. Dit zullen wij doen door middel van een kabelgoot of kabelslang.

Ergonomie

Uitstraling

Bij iedere werkplek is ergonomie belangrijk. Een ergonomische werkplek houdt in dat uw kantoor aangepast is aan uw lichaam. Het is zodanig ingericht dat uw gezondheid, comfort, veiligheid en functioneren bevorderd worden. Afhankelijk van uw lengte, moeten de bureaustoel en bureau aangepast worden aan het individu. Uw werkplek is zodanig ingesteld en ingericht dat u geen lichamelijke klachten zal ervaren en ongestoord uw werkzaamheden kunt uitvoeren. 

Natuurlijk is het allerbelangrijkst dat een werknemer een gezonde en fijne werkplek heeft. Toch is het ook belangrijk dat een kantoor er modern en leuk uitziet. Uw kantoor is uw visitekaartje. Het interieur is medebepalend voor het imago van uw organisatie, de uitstraling naar de markt en de indruk die uw bedrijf achterlaat op bestaande en potentiële klanten. De kantoren zien er tegenwoordig veel moderner uit dan een aantal jaren geleden. Warme materialen spelen hier een grote rol in. Denk bijvoorbeeld aan kleuren, warme verlichting en het gebruik van houten meubels.

Snelle levering

Meestal binnen 5 werkdagen

Gemonteerd leveren?

Geen enkel probleem

Eerlijke lage prijs

Op alle producten!

5 - 10 jaar garantie

Op de meeste producten

Advies op maat

Neem contact met ons op