Kantoormeubelen Maastricht

Opzoek naar kantoormeubelen in en rondom Maastricht?

Bent u opzoek naar kantoormeubelen rondom de regio van Maastricht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij van Trifurno bieden namelijk een groot aanbod kantoormeubelen aan. Wij helpen u graag bij het inrichten van uw (thuis)werkplek, kantoor, bedrijfspand of vergaderkamer. Naast onze webshop beschikken we ook over een showroom, welke gelegen is in Haelen

Assortiment kantoormeubelen

Bij Trifurno geven we een eerlijk advies. Wat voor kantoormeubelen u ook besteld, we hebben van alle meubelen gedegen kennis en kunnen u een advies op maat geven. Dankzij ons uitgebreide assortiment kunt u kantoormeubelen uitzoeken die u het mooiste vindt. Naast het assortiment wat te vinden is op onze website heeft u als klant de keuze uit nog veel meer producten. Doordat we met verschillende fabrikanten en leveranciers samenwerken kunnen we het totaalpakket aanbieden. Bent u benieuwd? Maak dan eens afspraak in onze showroom. Wilt u liever dat wij naar u toekomen? Geen probleem!

Leveringen

Wij onderscheiden ons door snelle leveringen en producten worden tegen een eerlijke lage prijs aangeboden. Klanten vinden het niet prettig als ze lang moeten wachten, daarom leveren wij de meeste producten binnen 5 werkdagen. Bij ieder product staat de verwachte levertijd vermeld. Leveringen doen wij door heel Nederland, gedeelte van België en het grensgebied met Duitsland.

Heeft u een aankoop gedaan? Dan kunt u ook gebruikmaken van onze installatieservice. We zorgen er dan voor dat al het meubilair op de juiste manier ingesteld wordt en alle kabels netjes weggewerkt worden. Uiteraard nemen we ook alle verpakkingsmaterialen die vrijkomen weer mee retour. En als we er dan toch zijn, leggen we direct uit hoe u bijvoorbeeld uw bureaustoel en (zit sta) bureau kunt afstellen voor een ergonomisch verantwoorde werkhouding.

Projectinrichting

Het is voor veel mensen erg lastig om zich een kantoorruimte voor te stellen met nieuw meubilair/inrichting. Daarom bieden wij de service aan om uw ruimte om te zetten in een 2D & 3D tekening. Zo krijgt u een beter beeld van hoe de ruimte eruit kan komen te zien. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens contact met ons op.

 

Kantoormeubelen Maastricht