Kantoormeubelen opkopen

Duurzame herbestemming van gebruikte kantoormeubelen

Naast ons huidig assortiment van nieuwe kantoormeubelen richt Trifurno zich ook op de in- en verkoop van tweedehands kantoormeubelen. Bij Trifurno vinden we verduurzaming erg belangrijk. Met een keuze voor duurzame of circulaire kantoormeubelen verkleint u de impact van uw keuzes op het milieu.

Vaak kunnen tweedehands kantoormeubelen nog jaren mee. Het zou dus zonde zijn om deze geen tweede leven te geven. Voor hoogwaardige gebruikte kantoormeubelen bent u bij Trifurno Kantoormeubelen aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring zijn we specialisten in het inrichten van ruimtes door middel van (gebruikte) kantoormeubelen.

Naast de basis, bestaande uit bureaus en bureaustoelen is het ook mogelijk om ander meubilair te bestellen zoals akoestische panelenprullenbakkenkapstokkenkantinestoelen en zo zijn er nog wel een aantal producten binnen ons assortiment verkrijgbaar. Hiermee is Trifurno dé totaalinrichter van nieuw en gebruikte kantoormeubelen en dat ook nog is voor een eerlijke lage prijs!

Afspraak maken?
Vul het formulier blijvend in!


Showroom & magazijn
Windmolenbosweg 11
6081 PE Haelen.