Kantoormeubelen Roermond

Opzoek naar kantoormeubelen in en rondom Roermond?

Bent u opzoek naar kantoormeubelen rondom de regio van Roermond? Dan zit u hier goed. Wij van Trifurno zijn namelijk gespecialiseerd in het inrichten van kantoren, kantinesthuiswerkplekkenontvangstruimtes, vergaderkamers en ga zo maar daar. Zo leveren wij niet alleen de meubelen, maar leveren wij ook de beplanting of andere producten om de ruimtes aan te kleden. De producten die wij aanbieden, bieden wij aan tegen een eerlijke lage prijs, zo weet u dat u nooit teveel betaald! Klanten hebben bij ons de mogelijkheid om te gaan voor een budget vriendelijk kantoormeubel, maar ze hebben ook de mogelijkheid om te kiezen voor een chiquer meubel. Kortom in onze webshop vind je alle producten die je nodig hebt om een kantoor (ruimte) of werkplek in te richten. 

Groot aanbod en snelle levertijden

Als klant vindt je het prettig dat je niet lang hoeft te wachten op je producten. Dit kun je als leverancier alleen realiseren door het aanleggen van voorraad. Wij van Trifurno leveren bijna alles uit voorraad en daardoor hebben wij geen lange levertijden. De meeste producten leveren wij binnen 5 werkdagen. Leveringen vinden plaats door heel Nederland, België en het grensgebied van Duitsland. 

Showroom

Heeft u totaal geen inspiratie en wilt u graag wat persoonlijk advies? Dat kan uiteraard! Wij hebben namelijk een showroom welke gelegen is in Haelen, dit is een plaats dichtbij Roermond. Hier bent u uiteraard van harte welkom. In deze showroom kunt u op uw gemak even rondkijken naar alle mogelijkheden op het gebied kantoor en projectinrichting onder het genot van een bakje koffie of thee. Wellicht kunnen we u inspireren met nieuwe ideeën. Zorg er wel voor dat u voor uw bezoek een afsrpaak maakt.

Wilt u de producten eerst uitproberen door middel van een proefplaatsing? Geen probleem

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om te kiezen voor een goede bureaustoel en een kwalitatief bureau. De stoel moet er leuk uitzien, maar het belangrijkste is dat deze ergonomisch verantwoord is. Wij kunnen ons voorstellen dat een klant dat niet binnen een paar minuten kan bepalen of een stoel voldoet aan de wensen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een product uit te proberen. Heeft u hier vragen over? Neem dan even contact met ons op. Houdt er wel rekening mee dat proefplaatsing alleen mogelijk is bij een afname van meerdere stuks. 

8 min scaled