Kantoormeubelen Sittard

Opzoek naar kantoormeubelen in en rondom Sittard?

Bent u opzoek naar kantoormeubelen rondom de regio van Sittard? Dan zit u hier goed. Wij van Trifurno zijn namelijk gespecialiseerd in het inrichten van kantoren, kantinesthuiswerkplekkenontvangstruimtes, vergaderkamers en ga zo maar daar. Naast de meubelen leveren we ook alle andere producten die in inrichting compleet maken. Denk hierbij aan beplanting of de akoestiek binnen de ruimte. Alle producten worden aangeboden tegen een eerlijke lage prijs. Bij ons betaald u nooit teveel! Als klant heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een budget vriendelijk kantoormeubel, maar heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een chiquer meubel. Kortom in onze webshop vindt u alle producten die u nodig heeft om een kantoor (ruimte), werkplek of bedrijfspland in te richten. 

Assortiment kantoormeubelen

Bij Trifurno geven we een eerlijk advies. Wat voor kantoormeubelen u ook besteld, we hebben van alle meubelen gedegen kennis en kunnen u een advies op maat geven. Dankzij ons uitgebreide assortiment kunt u kantoormeubelen uitzoeken die u het mooiste vindt. Naast het assortiment wat te vinden is op onze website heeft u als klant de keuze uit nog veel meer producten. Doordat we met verschillende fabrikanten en leveranciers samenwerken kunnen we het totaalpakket aanbieden. Bent u benieuwd? Maak dan eens afspraak in onze showroom. Wilt u liever dat wij naar u toekomen? Geen probleem!

Showroom

Tegenwoordig worden de meeste bestellingen via het internet geplaatst. Maar wij kunnen het ons voorstellen dat het lastig is om de juiste meubelen uit te zoeken. Daarom heeft u als klant de mogelijkheid om de producten te bekijken in onze showroom. Onze showroom is gelegen in Haelen, een plaats dichtbij Roermond. In onze showroom staan vrijwel alle producten die wij aanbieden op onze website. 

Mocht u na het zien van de producten nog steeds geen goed beeld krijgen van hoe de ruimte eruit komt te zien? Dan kunnen wij een 3D tekening maken. Wij zullen de ruimte voorafgaand meten, vervolgens zal er een opstelling gemaakt worden. Daarna zullen wij de ruimte virtueel nabootsen en zullen wij onze producten in deze ruimte plaatsen. Zo krijgt u voorafgaand een realistisch beeld van hoe uw ruimte eruit kan komen te zien. 

Kantoormeubelen Sittard