Kantoormeubelen Weert

Opzoek naar kantoormeubelen in en rondom Weert?

Bent u opzoek naar kantoormeubelen rondom de regio van Weert? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij van Trifurno bieden namelijk een groot aanbod kantoormeubelen aan. Zo heeft de klant de keuze uit een budget vriendelijke bureaustoel tot aan chique directiemeubilair. Kortom in onze webshop vind je alle producten die je nodig hebt om een kantoor of werkplek in te richten. 

Groot aanbod en snelle levertijden

Bij ons hoeven klanten niet lang te wachten op hun producten. De reden hiervan is omdat wij alle producten uit voorraad leveren en dus niet hoeven te bestellen. Tevens werkt Trifurno samen met verschillende fabrikanten en groothandelaren. Hierdoor kunnen wij onze garanderen dat ze een eerlijke lage prijs betalen voor de producten. Uiteraard kunnen wij ons voorstellen dat het voor u als klant lastig is om direct de juiste keuze te maken. Om de klant hierbij te ondersteunen bieden wij de mogelijkheid aan om producten of proef te plaatsen. Wilt u meer informatie over proefplaatsingen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Showroom

Heeft u totaal geen inspiratie en wilt u graag wat persoonlijk advies? Dat kan uiteraard! Wij hebben namelijk een showroom welke gelegen is in Haelen, dit is een plaats dichtbij Roermond. Hier bent u uiteraard van harte welkom. In deze showroom kunt u op uw gemak even rondkijken naar alle mogelijkheden op het gebied kantoor en projectinrichting. Wellicht kunnen we u inspireren met nieuwe ideeën. Zorg er wel voor dat u voor uw bezoek een afsrpaak maakt.

Wilt u de producten eerst uitproberen door middel van een proefplaatsing? Geen probleem

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om te kiezen voor een goede bureaustoel. De stoel moet er leuk uitzien, maar het belangrijkste is dat deze ergonomisch verantwoord is. Wij kunnen ons voorstellen dat je niet binnen een paar minuten kunt bepalen of een stoel voldoet aan jouw wensen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een product uit te proberen. Heeft u hier vragen over? Neem dan even contact met ons op. Houdt er wel rekening mee dat proefplaatsing alleen mogelijk is bij een afname van meerdere stuks. 

7 min scaled