Inrichten , Algemeen

Kantoormeubelen vervangen, wanneer is het juiste tijdstip?

Kantoormeubelen vervangen

Kantoormeubelen vervangen is niet iets wat u jaarlijks doet, meubelen bederven niet zoals de melk of de kaas die in uw koelkast ligt. Er zijn echter wel een aantal indicatoren die aangeven dat uw huidig kantoormeubilair toe is aan vervanging.

Modern kantoormeubilair is enorm belangrijk op de werkplek. Niet alleen biedt het uw team ondersteuning en comfort, maar het helpt ook de productiviteit tijdens lange werkdagen te verhogen. Wilt u weten wat volgens ons de belangrijkste reden is om uw kantoormeubelen te vervangen? Lees dan de tekst onderstaand.

Uw kantoormeubelen vervangen wanneer de huidige meubelen beschadigd zijn

Hoewel we dat heel graag zouden willen, gaan kantoormeubelen niet eeuwig mee. Door veelvuldig gebruik kan een stoel, bureau of tafel slijten en problemen opleveren – misschien heeft de bediening van uw draaistoel het wel opgegeven? Of misschien heeft de bank in uw ontvangstruimte betere tijden gekend?

Als u merkt dat sommige onderdelen het na jaren van gebruik zwaar te verduren hebben, wanhoop dan niet, want nu is het ideale moment om uw kantoormeubilair te vervangen. Bij Trifurno bieden we flexibele en ergonomische kantoormeubelen aan. Ons productassortiment omvat alles van bureaustoelen tot in hoogte verstelbare bureaus, akoestische oplossingen en alles daartussenin.

Met een missie om kwaliteitsmeubelen te leveren tegen een eerlijke prijs, zijn wij wellicht de juiste partner voor u. Als u op zoek bent naar een upgrade van het meubilair in uw kantoor, neem dan een kijkje in onze showroom, of neem vandaag nog contact met ons op.

Werknemers lijken ongemotiveerd

Jarenlang in dezelfde omgeving zitten zonder enige verandering kan voor veel mensen demotiverend zijn. Vooral als de meubelen niet ergonomisch verantwoord zijn. Denk er eens over na, vijf dagen per week op dezelfde stoelen zitten, omringd door hetzelfde decor, wordt een beetje saai, nietwaar?

Een manier om het moreel op de werkplek te verbeteren is uw meubilair te upgraden en werknemers de keuze te geven tussen zit- en sta-bureaus. Hoewel dit uw werkplek niet in een 5-sterren resort zal veranderen, zal het zeker helpen de productiviteit op alle afdelingen te verhogen.

De mode verandert

U realiseert het zich misschien niet, maar kantoormeubilair is een zeer belangrijk instrument als het gaat om indruk maken op nieuwe klanten en/of leveranciers. Uw keuze van meubilair zegt veel over uw bedrijf. Wilt u overkomen als een modern, vooruitstrevend bedrijf? Dan moet uw kantoormeubilair dit uitstralen. Wilt u echter als traditioneel familiebedrijf overkomen, dan zult u meubilair moeten uitzoeken dat meer geschikt is voor een huiselijke sfeer.

Kortom, het is belangrijk om rekening te houden met de veranderingen in de mode voor kantoormeubilair en hoe het imago van uw kantoor overkomt op potentiële klanten.

Is het tijd om uw kantoormeubilair te vervangen?

Als één van de bovenstaande punten u aan het twijfelen heeft gebracht over uw kantoormeubilair, dan is het waarschijnlijk tijd dat u nadenkt over vervanging. Bij Trifurno veranderen we de manier waarop mensen denken over kantoormeubilair. Wij leveren een breed scala aan producten door Nederland, België en Duitsland. Wij willen u meubilair aanbieden dat er niet alleen goed uitziet, maar dat ook helpt uw werkplek echt flexibel en productief te maken.

Heeft u vragen over uw ruimte? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. 

Geen commentaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HomeMenuAccount
Search

Showroom alleen open op afspraak