Inrichten , Algemeen , Ergonomie , Kasten

Hoe creëer je een multifunctioneel kantoor met kantoormeubelen?

315 HUDSON OKL OFFICE 233

Een multifunctioneel kantoor creeër je samen met ons. Voorbij zijn de dagen van inspiratieloze kantoorruimtes, ingericht met saaie rijen bureaus en stoelen die kilte uitstralen. Vandaag de dag doet het moderne kantoor meer om de motivatie en creativiteit van werknemers te stimuleren. Meubelen moeten flexibel en aanpasbaar zijn, zodat iedereen het meeste uit zijn of haar werkdag haalt. Daarom richten veel organisaties hun werkplekken opnieuw in en investeren ze in kantoormeubilair dat een multifunctionele omgeving bevordert.

In hoogte verstelbare bureaus

Investeren in in hoogte verstelbare bureaus is een goede manier om te anticiperen op de toekomst. Ze zijn niet alleen gemakkelijk aan te passen en bieden de mogelijkheid om werkposities aan te passen op basis van het comfort van verschillende personen, maar zijn daarnaast ook uiterst nuttig voor het aanpassen aan verschillende werkopdrachten.

Een werknemer moet bijvoorbeeld verschillende taken uitvoeren die gemakkelijker zittend gedaan kunnen worden, zoals het beantwoorden van e-mails, of andere administratieve taken. Als ze dan verschillende documenten moeten afdrukken dan kan dit worden gedaan door de hoogte van het bureau aan te passen naar een staande positie.

In hoogte verstelbare bureaus zijn ook ideaal voor taken waarbij moet worden samengewerkt. Als u met twee of drie personen rond een bureau moet zitten om ideeën uit te wisselen om bijvoorbeeld over projecten te praten, dan is het veel gemakkelijker om staand aan een bureau te werken.

Tip: Kijk uit naar bureaus met telescopische frames. Deze bieden een ontwerp waarbij het frame kan worden aangepast om extra of minder werkplekken te creëren, zo bent u verzekerd van maximale flexibiliteit wanneer u die nodig hebt – één van de geweldige functies die onze Tri-desk bureaus te bieden hebben.

Zachte zitmeubelen

Zachte zitmeubelen zijn er in vele soorten en stijlen. Van lichtgewicht krukjes, zitzakken en kuipstoelen tot aanpasbare sofa’s, banken en meer. Deze extra’s zijn ideaal voor veel kantoren, vooral als ze flexibiliteit nodig hebben in een kleine ruimte.

Flexibele scheidingswanden

Als u in een open kantoor werkt, zult u begrijpen dat afleiding helaas aan de orde van de dag is. Wanneer u gebruik maakt van onze flexible scheidingswanden dan hoeft dat niet zo te zijn. Scheidingswanden kunnen worden gebruikt om bureaus te scheiden, een ruimte op te delen of binnen enkele seconden uit te breiden tot een grotere, open ruimte. Ze fungeren als verplaatsbare wanden die zeer nuttig zijn bij het indelen van teams op basis van projecten, vooral wanneer teams vaak worden verplaatst.

Ook kunnen scheidingswanden worden ontwikkeld met de nadruk op geluidsabsorptie, waardoor een akoestische oplossing ontstaat die afleiding door lawaai op kantoor tot een minimum beperkt.

Creëer een multifunctioneel kantoor met Trifurno

Trifurno levert een assortiment met stijlvolle en ergonomische stoelenin hoogte verstelbare bureaus, soft seating en akoestische en slimme opbergoplossingen. Ons kantoormeubilair assortiment is ontworpen om uw werkruimte echt flexibel te maken en maakt gebruik van kwaliteit waar het belangrijk is om kosteneffectieve oplossingen te bieden voor alle mogelijke budgetten. Wij werken nauw samen met onze klanten om meubilair aan te bevelen dat het beste past bij de wensen.

Als u meer wilt weten over het Trifurno meubelprogramma en uw kantoor wilt omtoveren tot een multifunctionele werkruimte, neem dan vandaag nog contact op met ons, wij helpen u graag verder.

Geen commentaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HomeMenuAccount
Search

Showroom alleen open op afspraak