Algemeen , Inrichten

Top 5 afwegingen bij het kiezen van uw leverancier voor kantoormeubilair.

Afwegingen

Of u nu een kantoor renoveert of een nieuw kantoor inricht, het kan een spannende en belangrijke taak zijn die heel wat planning vergt. U moet niet alleen kantoormeubilair vinden dat er goed uitziet, maar het moet ook comfortabel zijn, binnen het budget passen en van goede kwaliteit zijn dat lang meegaat.

Gezien de investering die kantoormeubilair vereist en de effecten die het heeft op zowel werknemers als klanten, is het essentieel dat u de juiste leverancier kiest die aan uw behoeften voldoet.

Om ervoor te zorgen dat de inrichting van uw kantoor soepel verloopt, vindt u hier de vijf belangrijkste overwegingen die u moet maken bij het kiezen van een leverancier van kantoormeubilair.

1. Wat is uw budget voor kantoormeubilair?

Voordat u het internet gaat afstruinen, contact opneemt met leveranciers en uw collega’s de allernieuwste kantoormeubelen belooft, moet u een budget vaststellen – en een budget waaraan u zich zult houden. Zo voorkomt u niet alleen dat u over de kop gaat, maar neemt u ook de juiste beslissingen bij het doorspitten van potentiële kantoormeubelen. U kunt tenslotte geen champagne kopen met een bierbudget.

2. Hoe snel heeft u uw kantoormeubelen nodig?

Of u nu haast of alle tijd van de wereld heeft, het is goed om van uw leverancier te horen wat de verwachte levertijden zijn. Op die manier kunt u uw aankopen doen en plannen, vooral als u de levering en installatie moet afstemmen op andere zaken zoals vloeren of het schilderen van uw ruimte. De meeeste meubelen worden door ons binnen vijf werkdagen geleverd. 

3. Naar welke stijl kantoormeubelen bent u op zoek?

Naast uw budget en leveringsbehoeften moet u ook een stijl kiezen die past bij de ruimte die u in uw kantoor wilt hebben.

Probeert u een moderne look te bereiken? Of misschien iets industrieels of Scandinavisch?

Bedenk ook wat het beste bij uw bedrijf past en welke indruk u op uw klanten wilt maken als ze voor het eerst uw kantoor binnenstappen. Als u eenmaal een uitgesproken mening heeft over de stijl van de kantoormeubelen die u het beste vindt passen, zorg er dan voor dat uw leverancier u hierin kan voorzien.

4. Heeft u specifieke behoeften?

Dit punt vereist wat meer denkwerk en wordt bepaald door uw specifieke situatie. Denk dus na over eventuele specifieke kantoorbehoeften waaraan u moet voldoen. Hierbij kunt u denken aan financieringsmogelijkheden of een grote hoeveelheid meubilair voor meerdere kantoorlocaties binnen hetzelfde bedrijf.

Maak een lijst van uw behoeften en vraag uw potentiële meubelleverancier hoe hij u kan helpen. Communicatie is belangrijk en zal u helpen te begrijpen welk bedrijf precies kan leveren wat u zoekt.

5. Heeft u meubilair nodig voor meerdere ruimtes?

Zoek uit welk meubilair u nodig heeft voor elk van de ruimtes waaruit uw kantoor bestaat en baseer uw beslissingen op hoe deze ruimtes kunnen worden opgeknapt. Denk aan archiefopslag, kantinemeubelen en comfortabele zitplaatsen voor bezoekers en werknemers.

Voor grote ruimtes kan een 3D tekening u helpen een beeld te geven van hoe de ruimte eruit moeten komen te zien. Wij van Trifurno kunnen u daarbij helpen. Zo heeft u een duidelijker beeld van hoe alles eruit kom te zien.

Neem vandaag nog contact met ons op en kom meer te weten over de kantoormeubelen die wij aanbieden. 

 

Geen commentaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HomeMenuAccount
Search

Showroom alleen open op afspraak