Website v3 e1673046630689

Trifurno, kantoormeubelen voor iedereen!

Trifurno is een leverancier van kantoor- en projectmeubelen en adviseur voor kantoor- en projectinrichting. Iedere dag zetten wij ons in om zowel de zakelijke als particuliere markt te voorzien van topkwaliteit kantoormeubelen. Trifurno is gelegen in het zuiden van Nederland op het bedrijventerrein in Haelen dichtbij Roermond en Weert. Naast onze webshop heeft u de mogelijkheid om producten in onze showroom voor kantoormeubelen te bekijken en uit te proberen. In onze showroom staan vrijwel alle producten op voorraad die wij via onze webshop verkopen. 

Bij Trifurno kunt u terecht voor kwalitatief kantoormeubilair voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Wij werken met verschillende producenten en leveranciers, waardoor we u een groot en afwisselend assortiment kunnen aanbieden. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten op een gezonde manier kunnen werken, buiten het feit dat het kwaliteitsproducten zijn, zijn onze producten ook nog eens ergonomisch verantwoord.

Trifurno onderscheidt zich door het aanbieden van scherpe prijzen, snelle levering, persoonlijke service en het bieden van gecertificeerde kwaliteitsproducten. Heeft u nog oude inventaris en weet u niet wat u hier mee moet doen? Geen probleem, wanneer de oude inventaris nog bruikbaar is dan zullen we deze opkopen. Mochten de oude meubelen niet meer bruikbaar zijn, dan zullen we deze afvoeren. Zo bent u in één keer van alle zorgen af.

Als klant vindt u het belangrijk dat u niet te veel betaald. Bovendien is het belangrijk dat u het juiste advies krijgt. Onze specialisten kunnen u daarbij helpen. Trifurno specialiseert zich in bureaustoelen, (verstelbare) bureaus, tafels, vergadermeubilair en alle accessoires die met een werkplek te maken hebben. Tevens bieden wij ook producten die ervoor zorgen dat u meer privacy heeft en die ervoor zorgen dat de akoestiek binnen uw ruimte verbeteren. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze kantoormeubel specialisten helpen u graag verder!