Kantoormeubelen Limburg

Bent u opzoek naar kantoormeubelen in de buurt van Limburg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Trifurno is een leverancier van kantoor- en projectmeubelen en adviseur voor kantoor- en projectinrichting. Wij zetten ons iedere dag in om zowel de zakelijke als particuliere markt te voorzien van topkwaliteit kantoormeubelen. De showroom en opslagplaats is gelegen in Limburg op het bedrijventerrein in Haelen dichtbij Roermond en Weert

Voor klanten is het vaak lastig om meubelen via een webshop aan te schaffen. Daarom hebben klanten bij ons de mogelijkheid om de producten uit te proberen in onze showroom in Limburg. Vrijwel alle producten staat tentoongesteld en kunnen dus worden uitgeprobeerd. Verder hebben wij ook een scala aan tweedehands meubelen. Deze collectie vindt u terug op onze Marktplaats pagina. 

Leveringen

Bij Trifurno zijn de meeste producten uit voorraad leverbaar, dit komt omdat wij grote aantallen voorradig hebben. Trifurno biedt een groot assortiment aan in kantoormeubelen en -benodigdheden en houdt een grote hoeveelheid producten op voorraad, dit doen we zodat we snel kunnen schakelen met onze klanten. Tegenwoordig willen klanten de producten het liefst morgen al geleverd hebben, dit is helaas niet altijd mogelijk maar we proberen de klant wel zo snel mogelijk te bedienen.

Prijs-kwaliteit verhouding

Als je op zoek bent naar kantoormeubelen met een goede prijs-kwaliteitverhouding, dan is het belangrijk om te weten welke mogelijkheden jouw kantoormeubilair moet hebben. Het is niet zo simpel als het lijkt en er worden vaak fouten gemaakt voor en tijdens de aankoop van kantoormeubelen. Bij Trifurno bieden we producten aan waar we zeker van weten dat ze beschikken over een lange levensduur. Tevens

Montage

Klanten willen natuurlijk zoveel mogelijk ontzorgt worden. Daarom bieden wij een montageservice aan. Dit betekent dat wij al onze producten gemonteerd kunnen afleveren. Tevens bieden wij de mogelijkheid aan om te leveren op een bovenverdieping. Houdt er wel rekening mee dat hier extra kosten voor gerekend worden. Verder zullen wij er natuurlijk voor zorgen dat al het afval mee retour zal worden genomen, zodat de klant daar zo min mogelijk overlast van heeft. 

Assortiment

Trifurno werkt samen met verschillende fabrikanten en groothandelaren welke gelegen zijn door heel Europa. Hierdoor kunnen we een diversiteit aan meubelen aanbieden. Op de website staan veel verschillende producten, maar wij kunnen nog veel meer producten aanbieden. Dagelijks proberen wij ons assortiment te verbreden door te kijken naar de trends en ontwikkelingen in de markt. 

Naast het feit dat met veel fabrikanten van kantoormeubelen samenwerken. Werken we ook samen met fabrikanten van woonmeubelen. We zien namelijk steeds vaker dat klanten kiezen voor een mix van kantoor- en thuismeubelen. 

De voordelen van Trifurno kantoormeubelen Limburg

✓ Een ruime voorraad waardoor we de meeste producten uit voorraad kunnen leveren.
Gratis bezorging vanaf € 450,- excl. btw.
✓ Op bijna alle producten 5-10 jaar garantie.
✓ Leveren inclusief montage? Geen enkel probleem.
✓ Bij ons krijgen klanten eerlijk en deskundig advies.
✓ Totaal geen idee hoe u uw nieuwe kantoorpand in te richten? Geen probleem, wij verzorgen namelijk ook 3D tekeningen. Meer informatie hierover op onze projectinrichting pagina.